Thu 23 Sep Meine Liebe is grün 23 sep 2021 - Grote Oost 60 - Hoorn (NH)
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Meine Liebe ist grün | Sopraan Sabine Wüthrich en pianist Daniël Kramer zijn geen onbekenden in de Oosterkerk, beiden waren al te horen tijdens het Kamermuziekfestival.

Daniël was al eens te zien en horen bij Podium Witteman. Het duo brengt een programma van jeugdige en leergierig jong gebleven componisten. Met liederen over liefde, hoop en veel tranen met daartussen de betoverende sonate opus 90 voor pianosolo van Beethoven. Verder hoort u werk van onder meer Mozart, Schubert, Mendelssohn en Brahms.

Toegang
€ 22,50

Een consumptie per concert is bij de prijs inbegrepen. Alle concerten hebben een pauze en starten om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Vanzelfsprekend zullen wij alle dan geldende coronaregels in acht nemen. Een voorwaarde bij het boeken is dat u verklaart volledig gevaccineerd te zijn of bij aankomst een recente coronatest kunt tonen. Op het moment van publiceren gaan we ervan uit dat we maximaal 100 gasten per concert mogen ontvangen en dat afstand houden en reserveren verplicht is.

Ga hieronder naar het aankoopmenu. Na afronding van de betaling ontvangt u de kaart(en) op het door u gebruikte e-mailadres.
Geen kaarten ontvangen of een andere vraag ivm de kaartverkoop: service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

www.oosterkerkhoorn.nl


Toegang € 22,50 per kaartje