Thu 20 Jan Willkommen und Abschied 20 jan 2022 - Grote Oost 60 - Hoorn (NH) (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

Willkommen und Abschied | Op donderdag 20 januari 2022 zorgt het duo Sabine Wüthrich en Daniël Kramer voor de afsluiting van de serie, door een compleet nieuw programma te presenteren.

---DIT CONCERT IS GEANNULEERD---

Uitgangspunt is het beroemde bovengenoemde lied van Schubert, voor een avond vol vreugde, melancholie en dankbaarheid. Mahlers naïeve visie op het hiernamaals zal een pendant vinden in de meeslepende cyclus opus 10 van Strauss, met daarin het ultieme ‘Herdenkingsgezang Allerseelen’. Debussy en Chausson zullen ons verleiden en in het nieuwe jaar betreden we een geheel nieuwe wereld.

Toegang
€ 22,50

Een consumptie per concert is bij de prijs inbegrepen. Alle concerten hebben een pauze en starten om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Vanzelfsprekend zullen wij alle dan geldende coronaregels in acht nemen. Een voorwaarde bij het boeken is dat u verklaart volledig gevaccineerd te zijn of bij aankomst een recente coronatest kunt tonen. Op het moment van publiceren gaan we ervan uit dat we maximaal 100 gasten per concert mogen ontvangen en dat afstand houden en reserveren verplicht is.

Ga hieronder naar het aankoopmenu. Na afronding van de betaling ontvangt u de kaart(en) op het door u gebruikte e-mailadres.
Geen kaarten ontvangen of een andere vraag ivm de kaartverkoop: service@podiumplein.nl of 06 4910 8889.

www.oosterkerkhoorn.nl


Recensies

Er zijn nog geen recensies.