Sat 17 Dec Kerstconcert 17 dec 2022 - Hofmeijerstraat 1 - Oldenzaal (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 19:30 uur
Hofkerk, Oldenzaal

Puer nobis nascitur!

Het Stadsjongenskoor geeft op zaterdag 17 december om 19.30 uur een sfeervol en vrolijk kerstconcert in de Hofkerk in Oldenzaal. De zes verschillende koren van het Stadsjongenskoor zingen een afwisselend programma in verschillende samenstellingen.

Puer nobis nascitur, een kind wordt ons geboren. Een nieuw leven… een nieuw begin! Want net als vele andere koren heeft het Stadsjongenskoor de afgelopen coronajaren niet zoveel concerten kunnen geven. Daarom zijn we ontzettend blij dat we het grote publiek weer mogen uitnodigen om naar dit kerstconcert te komen. De jongens, jongemannen én de heren van Esquire zijn er helemaal klaar voor om weer van zich te laten horen.

Tijdens dit concert kan het publiek genieten van meer dan dertig kerstliederen uit allerlei landen. Van het bekende Stille Nacht tot aan White Christmas. Natuurlijk zal Een kindelyn zo lovelyk niet ontbreken en dat mag traditiegetrouw weer door het publiek mee gezongen worden. Kortom, een gevarieerd programma met voor elk wat wils!

Extra bijzonder aan dit kerstconcert is de medewerking van viooltalent Elianne den Bakker uit Almelo. Elianne is 16 jaar en zal bij een aantal kerstliederen een mooie muzikale invulling verzorgen.

Algehele leiding Mariette Effing
Mmv Dennis Vallenduuk, piano

Aanvang 19.30 uur; einde ca 21.00 uur (er is geen pauze)

Kijk voor meer informatie op stadsjongenskoor.nl .

Toegang
€ 20 | Begunstigers*
€ 10 | Vanaf 18 jaar
€ 5 | T/m 18 jaar

*Begunstigers betalen € 10 meer dan de normale prijs van € 10 en geven daarmee het Stadsjongenskoor een extra steuntje in de rug. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Ga hieronder naar het aankoopmenu en klik op het v-teken rechts. U kunt de kaart(en) van uw voorkeur kiezen. Als u al eerder kaarten heeft gekocht via Podiumplein.nl kunt u de gegevens van uw account gebruiken. U kunt ook aankopen als gast.

Kijk voor alle informatie op stadsjongenskoor.nl.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.