Sun 30 Jun zomerconcert 30 juni - Hofmeijerstraat 1 - Oldenzaal (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 16:00 uur
Hofkerk

Why we sing!
Zomerconcert 2024 Stadsjongenskoor Oldenzaal

 

De jongens van het Stadsjongenskoor zijn supertrots op hun dirigent Mariette Effing die afgelopen kerstconcert een mooie onderscheiding kreeg. Waarom we zingen? Omdat het leuk is en omdat we van muziek houden!

De jongens, jongemannen en de heren van Esquire nodigen iedereen uit te komen luisteren naar dit vrolijke concert op zondag 30 juni  om 16.00 uur in Cultureel Centrum De Hof in Oldenzaal. Tijdens dit concert presenteren alle koren van het Stadsjongenskoor zich door samen en afzonderlijk te zingen: het Opleidingskoor, het Middenkoor, het Concertkoor, het Jongemannenkoor en Esquire. Samen meer dan 40 jongens! Het publiek kan genieten van een zeer divers repertoire. Allerlei thema's komen aan bod: dieren, de liefde, het weer, het leven en de dood. Ook de jongens die afgelopen jaar zangles hebben gehad van Sarah Konig zullen laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Het Stadsjongenskoor staat onder leiding van dirigent Mariette Effing en de pianobegeleiding is in handen van Dennis Vallenduuk.

Aanvang 16.00 uur, einde circa 17.15 uur (er is geen pauze)

Toegang
€ 15 | Vanaf 18 jaar
€ 5 | 13 tm 17 jaar
€ 0 | t/m 12 jaar

*Begunstigers betalen € 10 meer en geven daarmee het Stadsjongenskoor een extra steuntje in de rug. Onze hartelijke dank hiervoor!

Hieronder kunt u in het ticketmenu uw kaart(en) kopen. Klik op het v-teken rechts en u kunt de kaarten van uw voorkeur kiezen. Na betaling ontvangt u de kaarten op het door u gebruikte e-mailadres. Het is niet nodig om een account aan te maken; u kunt ook als gast kopen.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.