Fri 21 Jun Old Forest Jazz met Songbook Safari - Rivièrelaan 3, 4731 CS Oudenbosch - Oudenbosch (archief)
{alt_text} {alt_text} {alt_text}
Aanvang 20:00 uur
de tuinkamer De Witte Villa

Vrijdagavond 21 juni is het tijd voor Jazz in de Witte Villa in Oudenbosch. Een heerlijk swingend jazzconcert met een drankje na afloop om meteen gezellig bij te praten. De jazzconcerten worden verzorgd door Gé Bijvoet.

De tuinkamer gaat een half uur voor aanvang open. NB. Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.
Gratis parkeren kan op de parkeerplaats aan de Noviciaatlaan (tegenover nummer 10). Je loopt dan door het parkje in 1 minuut zo naar de Witte Villa.

Old Forest Jazz! Dat betekent jazz in de Witte Villa in Oudenbosch.
Een heerlijk swingend jazzconcert met een drankje na afloop om meteen gezellig bij te praten.
De ideale vrijdagavond, zoals jullie dat van ons gewend zijn! Op vrijdag 21 juni sluiten we dit seizoen af met

Songbook Safari

Het Trio Jos Beeren – Gé Bijvoet – Judith Nijland speelt in een intieme setting prachtige jazz-, latin- en popsongs. Dit in een eigen jasje, met een eigen verhaal, zowel intiem als uitbundig.

Tenorsaxofonist Jos Beeren was ruim 25 jaar een vaste waarde in het beroemde Metropole Orkest. Met dit orkest deelde hij het podium met de groten der aarde zoals de Brecker Brothers, Herbie Hancock, Toots Tielemans, John Scofield, Sarah Vaughan, Sting, Gino Vannelli, Bono en vele anderen. Met zijn Timeless Big Band ging hij de wereld over. Voorts is hij bekend als organisator van jazzconcerten.

Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met een eigen kenmerkende stijl. Hij won jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties en produceert en specialiseert zich tegenwoordig in het opnemen van akoestische muziek met de nieuwste opnametechnieken. Gé is een uitmuntend begeleider en is als pianodocent werkzaam aan het Utrechts Conservatorium.

Zangeres Judith Nijland studeerde, na een studie Grieks en Latijn, aan het conservatorium van Den Haag. Haar heldere, warme en bovenal flexibele stem wordt vaak vergeleken met die van Karen Carpenter. Ze heeft inmiddels 5 CD’s op haar naam staan, waarbij A Jazz Tribute to Abba in het oog springt als een gedurfd en uiterst succesvol project. Judith treedt op met allerlei formaties in heel Europa, USA, Japan, Thailand, Indonesië en Australië.

www.cultuuroudenbosch.nl


Recensies

Er zijn nog geen recensies.