Sat 21 Nov Aanvang 19.00 uur: IN DE GEEST VAN BEETHOVEN - Dorpsstraat 164 - 2903 LB Capelle aan den IJssel (archief)
{alt_text}
Aanvang 19:00 uur
Het Van Cappellenhuis

met het Brackman Trio: Tim Brackman (viool), Kalle de Bie (cello), Rik Kuppen (piano).
Weer teruggevraagd, deze drie jonge topmusici die grote successen boeken en die in 2018/2019 in het van Cappellenhuis optraden als “onze” Artists in Residence 2018/2019.  Op het programma in ieder geval het geheimzinnige “Geister Trio” van Beethoven, misschien wel zijn mooiste kamermuziekwerk, en het fascinerende Pianotrio nr. 3 van de rijpere Brahms.

Tim Brackman (1993) behaalde zijn masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium en volgt nu een postdoctorale opleiding in Bergamo, Italië. Vanaf 2019 is hij met zijn strijkkwartet (Animato Kwartet) verbonden aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie. Tim won o.a.  prijzen bij het Prinses Christina Concours. In 2018 won hij de 3e prijs bij het Nederlands Vioolconcours Oskar Back, alsmede de NTR-Prijs Beste Uitvoering Opdrachtcompositie (‘Aeriko’ van Calliope Tsoupaki).

Kalle de Bie (1994) studeert sinds het voorjaar van 2019 aan de Universitat für Musik und darstellende Kunst te Wenen. Kalle is laureaat van meerdere nationale en internationale concoursen waaronder het Prinses Christina Concours en het Nationaal Cello Concours te Amsterdam. Momenteel is hij cellist in het Brackman Trio en het Arkovsky sextet.

Rik Kuppen is veelvuldig te horen op het podium en onderdeel van vernieuwende, succesvolle ensembles. Hij is prijswinnaar van het Prinses Christina Concours, finalist van het YPF en volgde het Dutch Classical Talent traject, waar hij werd omschreven als een ‘kleurenvirtuoos’. In 2018 won hij samen met zijn pianokwintet De Formule De Grote Kamermuziekprijs. De Formule is een experimenteel ensemble dat – bijzonder succesvol - bijzondere voorstellingen maakt en kunstdisciplines combineert.

Toegang € 18,-, vrienden € 5,- , jeugd/jongeren € 9,-  incl. drankje

  • Als u twee of meer kaarten bestelt en u wilt naast elkaar zitten, kiest u voor 2 kaarten normaal-naast-elkaar of 2 kaarten vriend-naast-elkaar, afhankelijk van wat van toepassing is.Kinderen tot 12 jaar kunnen gewoon naast u zitten en deze kaarten kunt u tegelijk bestellen.
  • Wilt u dus meer kaarten voor personen uit verschillende huishoudens en u wilt dus niet naast elkaar zitten, dan bestelt u kaarten normaal of vriend.

De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.