Sun 19 May Familievoorstelling GEZOCHT: KONIJN (3+) - Dorpsstraat 164 - Capelle aan den IJssel
{alt_text}
Aanvang 15:00 uur
Het Van Cappellenhuis

Drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels.
Miniatuurtheater voor de allerkleinsten, door Maas Theater en Dans.

Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren: ho maar. Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je ons mee deze zaak op te lossen?
Foto: ©Kamerich & Budwilowitz

DE PERS OVER GEZOCHT: KONIJN

"Een oergeestige voorstelling (...) Gecombineerd met heerlijk slapstickspel van drie vaardige acteurs is de voorstelling een klein feestje voor iedereen vanaf drie jaar." (Theatermaker)
"Ludiek miniatuurtheater met letterlijk en figuurlijk een dubbele bodem." (Volkskrant)
"Het mooi vormgegeven miniatuurspel, met politiepoppetjes die met loeiende sirene jacht maken op het slimme konijntje, is een feest. Niet alleen kinderen, maar ook ouders krijgen er geen genoeg van om te zien hoe er steeds meer brutale konijnen door de stad huppelen." (Trouw)
“Voorstelling waarbij je gegarandeerd van flapoor tot flapoor moet lachen.” (directeur Imaginate, Edinburgh)
"Zeker een van de beste voorstellingen voor kinderen van drie tot vijf" (Herald Scotland).

Sinds 2011 toert Gezocht: konijn van regisseur René Geerlings langs theaters en festivals in Nederland, België, Engeland, Schotland, Oostenrijk en Turkije. Nu dus ook in het Van Cappellenhuis.

  • Entree € 8,- | Vrienden € 5,- | Kinderen € 5,- incl. drankje 

Toegang € 8,00 per kaartje