Sat 29 Jun Het Tijgerorkest - Dorpsstraat164 - Capelle aan den IJssel
{alt_text}
Aanvang 12:00 uur
Het Van Cappellenhuis

HET TIJGERORKEST

Ga mee op jacht naar de allerbeste muziekstijl en brul mee met het Tijger Orkest! Ga mee met het orkest op jacht naar de allerbeste muziekstijl! Je hebt ze namelijk in alle soorten en maten. Muziek is er voor iedere gelegenheid en stijlen kunnen je beste vrienden worden, let maar op.

Sommige stijlen zijn op een storm mee komen waaien van een ander continent en ken je misschien nog niet zo goed, weer andere zijn superherkenbaar en laten je billen automatisch schudden, zo vertrouwd! Welke stijl past bij jou? We jagen door tot we het vinden!

Het Tijger Orkest wil met dit concert verschillende stijlen en emoties aan elkaar verbinden tot een swingend geheel. De leden van het orkest zijn naast muzikant ook vakdocent en hebben als doel muziek onder de aandacht te brengen op een speelse manier. Muziek ondersteunt de ontwikkeling van kinderen op alle fronten en zingen werkt bevrijdend, dus brul het uit met het Tijger Orkest!

Theaterfestival De Parade“: De band met de leukste en stoerste kinderliedjes!”

Als je wilt kun je na afloop van het concert een lekkere Tijgerbroodjes-lunch eten. De lunch en de toegangskaarten kun je apart reserveren.

  • Entree: € 10,-- / Vrienden € 7,-- / Kinderen €5,--
  • Lunch: € 7,50 per persoon (klik hier voor de bestelling van de lunch)

Toegang € 10,00 per kaartje