Sat 9 Mar Romantische muziek voor fluit en piano - Dorpsstraat 164 - Capelle aan den IJssel (archief)
Aanvang 20:00 uur
grote zaal Van Cappellenhuis

Juliette Hurel & Hélène Couvert

Met Juliette Hurel (fluit) en Hélène Couvert (piano)

Juliette Hurel heeft vele internationale prijzen op haar naam staan. Zij is in de wereld van de kamermuziek een veel gevraagde fluitiste en ze speelde samen met onder andere Gary Hoffman, Youri Bashmet en Schlomo Mintz.
Als soliste is ze regelmatig te horen bij gerenommeerde Franse orkesten, maar ze speelde onder andere ook met het Tokyo Metropolitan Symphony Orchestra en met het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Hélène Couvert is “premier prix” afgestudeerd aan het conservatorium van Parijs bij Dominique Merlet. Zij is een graag geziene gast op de podia van vele grote festivals in Frankrijk en ze speelde onder andere in Nederland, Spanje, Hong Kong, Letland en Polen.

Samen met Hélène Couvert bracht ze diverse prijswinnende cd’s uit. Op hun laatste album “Nature  Romantique” uit juli 2023 speelden ze samen met cellist Emmanuelle Bertrand.

Juliette en Hélène brengen in het Van Cappellenhuis een prachtig romantisch programma met muziek van onder anderen Robert Schumann, Richard Strauss en Carl Reinecke.


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.