Sat 18 Jun Accademia Amsterdam - Grote Oost 58 - Hoorn (NH) (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

TRIOMF VAN DE MUZIEK of Hoe de Pandemie met muziek werd bezworen
Accademia Amsterdam

Europa heeft in het verleden vele pandemieën gekend. De pest, ook wel Zwarte Dood genoemd, is de bekendste veroorzaker. Gelukkig is deze ziekte door verbeterde hygiëne vrijwel uitgebannen, maar er zijn nieuwe ziektes ontstaan zoals de cholera, de Spaanse griep en nu Covid-19. Muziek heeft een grote rol gespeeld bij het dragelijker maken van de angst en de onzekerheid en dat muziek daar ook in deze tijd toe in staat is, bewijst Accademia Amsterdam met dit bijzondere programma, waarin de muziek van Marc-Antoine Charpentier (1643-1704) centraal staat.

Kaarten kopen

Ga voor het kopen van uw online kaarten hieronder naar het menu. Als u op het V-teken rechts klikt opent een lijst met kaartkeuzes. U kunt uw aankopen in het winkelmandje plaatsen en afrekenen of doorgaan met het kopen van kaarten. Onderaan deze concertpagina kunt u naar de pagina's van alle andere concerten in het festival.

Begunstigers betalen € 10 meer voor een concert en helpen de musici met een extra steun in de rug door deze coronatijd heen. Dank alvast voor uw bijdrage!

Terug naar www.oudemuzieknu.nl


 


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.