Fri 3 Dec Lux Vocaal Ensemble vr 3 dec 2021 - Grote Oost 58-60 - Hoorn (NH) (archief)
{alt_text}
Aanvang 20:00 uur
Oosterkerk

*GEANNULEERD*
Lux Vocaal Ensemble | Peace upon you |
De programmatitel 'Peace Upon You' is actueel en verwijst naar het gelijknamige stuk van Arvo Pärt, een gebed om vrede voor Jeruzalem, uit psalm 122.

‘Hoc est Praeceptum Meum' werd geschreven door Hans Leenders, ter gelegenheid van de bruiloft van twee van zijn zangers. Van Daan Manneke zingt het ensemble 'Ave Maria' en 'Kleine Archipel': een bundel van vijf korte liederen, geschreven voor Ruach Jeugdkoor, koor van het jaar 2012. De 'Petites Voix' van Francis Poulenc zijn speels, kleurrijk, virtuoos en melancholisch. Zoltán Kodály zag het als zijn taak om de natie op te voeden met muziek en zang. Zijn Túrót Ëszik a Cigány is virtuoos, speels en vrolijk en bevat veel elementen uit de Hongaarse volksmuziek. Tot slot klinkt 'The Joiku' van de Finse jazzpianist en componist Jukka Linkola: een heerlijk feel good stuk met pittige ritmes.

Lux Vocaal Ensemble | Elisabeth Blom, dirigent

Kaarten kopen
€ 35 | begunstigers*
€ 25 | normale prijs
€ 20 | < 18 jaar & 65+
Ga voor het kopen van uw online kaarten hieronder naar het menu. Als u op het V-teken rechts klikt opent een lijst met kaartkeuzes. U kunt uw aankopen in het winkelmandje plaatsen en afrekenen of doorgaan met het kopen van kaarten. Onderaan deze concertpagina kunt u naar de pagina's van alle andere concerten in het festival.

*Begunstigers betalen € 10 meer voor een concert en helpen de musici met een extra steun in de rug door deze coronatijd heen. Dank alvast voor uw bijdrage!

Terug naar www.oudemuzieknu.nl


Recensies

Er zijn nog geen recensies.