Sun 19 Jun Indische middag zo 19 jun 2022 - Kerkstraat 10 - Hoorn (NH) (archief)
{alt_text} {alt_text}
Aanvang 16:00 uur
Huis Verloren

Indische Middag | Op deze festivalzondag is er heel wat gaande in Hoorn en daar werkt de nieuwe Stichting Acara VitaNova graag aan mee.

Een Kumpulan met muziek, dans en lekker eten mag dan niet ontbreken. Het thema van deze Kumpulan is daarom SENANG! De allround band @-Once heeft de muzikale leiding op deze Kumpulan, een geweldige band met muziek waar heerlijk op gedanst en meegezongen kan worden. Aan elk verzoekje kan worden voldaan en u gaat met een senang gevoel huiswaarts. Tevens gaat u genieten van een demonstratie Pencak Silat, de gestileerde Indonesische vechtsport. Een heel bijzondere ervaring!
Er wordt gezorgd voor een heerlijke catering (niet inbegrepen). Ook de locatie is de moeite waard: Huis Verloren is een prachtige, knusse plek in het centrum van Hoorn, geheel in de Jaren Dertig- stijl.

Kaarten kopen

 

€ 25 | begunstigers*
€ 15 | normale prijs
Ga voor het kopen van uw online kaarten hieronder naar het menu. Als u op het V-teken rechts klikt opent een lijst met kaartkeuzes. U kunt uw aankopen in het winkelmandje plaatsen en afrekenen of doorgaan met het kopen van kaarten. Onderaan deze concertpagina kunt u naar de pagina's van alle andere concerten in het festival.

 

*Begunstigers betalen € 10 meer voor een concert en helpen de musici met een extra steun in de rug door deze coronatijd heen. Dank alvast voor uw bijdrage!

Terug naar www.oudemuzieknu.nl


De datum om kaarten te kopen is verlopen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies.